Përmes një postimi në Facebook, bëhet me dije se qarkullimi në të gjithë vendin bëhet normalisht, vetëm në disa akse duhet përdorimi i zinxhirëve.

“Gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit Përmes një postimi në Facebook, bëhet me dije se qarkullimi në të gjithë vendin bëhet normalisht, vetëm në disa akse duhet përdorimi i zinxhirëve.

“Gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit në zonat malore🗻 ka pasur reshje dëbore me intensitet të ulët 🚧

Kontraktorët kanë qenë në terren për pastrimin e rrugëve nga bora dhe kanë bërë shpërndarjen e kripës 🚧 për të evituar ngricat

Qarkullimi kryhet pa probleme në të gjitha akset nacionale 🚗 në Qafë Mollë-Bizë rekomandohet përdorimi i zinxhirëve 🌨

Drejtuesit e mjeteve duhet të bëjnë kujdes në lëvizje, të respektojnë sinjalistikën rrugore 📵🚸 të reduktojnë shpejtësinë, të pajisen me zinxhirë dhe goma dimërore🚦të ndjekin udhëzimet e Policisë Rrugore”, thuhet në njoftimin e ARRSH.