Nga Elona Caslli

1. Shembet Teatri Kombëtar në të gdhirë, dhe tërhiqen zvarrë artistët dhe qytetarët, dhe Yuri Kim hesht.

2. Shemben banesat e qytetarëve në të gdhirë, dhe nëna me fëmijë e gra të moshuara mbyten me gaz lotsjellës, dhe Yuri Kim hesht.

3. Edi Rama shtyn përdhunshëm gazetaren se nuk kishte maskë, Yuri Kim hesht.

4. Erion Veliaj shantazhon me institucionet e drejtësisë, Yuri Kim hesht.

5. Plas skandali i inceneratorëve, Yuri Kim hesht.

6. Edi Rama pohon se raporti i DASH është një ‘copy paste’ vit pas viti, Yuri Kim hesht.

7. Edi Rama fyen publikisht Yurin duke e etiketuar si Sekretare Partie, Yuri qesh dhe thotë: What’s wrong with you Edi?!

8. Berisha dhe Albieaj gjenden përballë njëri-tjetrit në foltore, Yuri Kim bën namin.

Post Scriptum- Enough is enough Yuri! Nuk hamë bar.