Dy makina janë përplasur në Gjadër të Lezhës.

Si pasojë e aksidentit, paraprakisht raportohet se një nga personat është bllokuar brenda makinës.

Kalimtarë dhe banorë të tjerë të zonës po tentojnë, që të nxjerrin personin e bllokuar nga makina.